1. Hem
  2. Orderhantering
  3. Responsiv orderbekräftelse

Responsiv orderbekräftelse

Vi har nu ett nytt responsivt ordermail som man kan byta till. Mallarna för detta kan man enkelt kopiera och lägga in. Vi har för tillfället mallar för sex olika språk: svenska, engelska, finska, norska, danska och tyska. Observera att alla egna förändringar ni gjort för era nuvarande ordermail kommer att försvinna!

Följ nedan instruktioner för att implementera det i er shop.

1) Gå in under Inställningar –>  Allmänna inställningar och bocka ur HTML-läget för bekräftelse-epost. Glöm inte att spara!

2) Gå till Inställningar –>  Beställning –>  Mottagen och markera och radera all text som finns i fältet, kopiera sedan in den nya koden. Glöm inte att spara! Nu är det färdigt!

Nedan finner ni mallarna för de vanligaste språken.

Om ni vill testa ordermailet kan ni göra det i vår demoshop. Lägg en produkt i varukorgen, gå till kassan och slutför sedan ordern med er e-post.

order-mail-DE

order-mail-DK

order-mail-EN

order-mail-FI

order-mail-NO

order-mail-SE

Senast uppdaterad 11 juli, 2023